Ik werk graag met Thijs samen. Er was onmiddellijk een ‘click’. Thijs begreep onmiddellijk waar we naartoe wilden met de ‘look and feel’ van de presentatie. Als vernieuwend investeringsfonds willen we in onze externe communicatie een wat ‘saaie degelijkheid’, maar ook het innovatieve karakter van onze investeringsstrategie uitstralen. Deze delicate balans loste Thijs prima op. We zijn erg tevreden, én zelfs fier met het eindresultaat.
Wouter Dewulf
CSO

Forum Estates

Forum Estates is een Belgisch investeringsfonds dat investeert in vastgoed en dit verhuurt aan voornamelijk supermarkten. Begin 2020 was de totale vastgoedwaarde meer dan €312.000.000.

Het eindresultaat

The Problem

Als toonaangevend investeringsfonds is het belangrijk een professionele uitstraling te hebben. Het gaat er tenslotte om dat je het vertrouwen wint; een professionele uitstraling bij presentaties is hiervoor cruciaal.

Het probleem dat ze tegenkwamen, was dat het erg lastig was om professionele presentaties te ontwerpen. Vaak ontbraken de ontwerpvaardigheden en was er weinig tijd.

Daarom had Forum Estates een PowerPoint template nodig waarmee ze snel en gemakkelijk professionele presentaties konden neerzetten.

The Solution

Voor ons was het belangrijk om een professioneel template neer te zetten die formeel, maar niet saai is. Een grote uitdaging! Op basis van de input van Forum Estates hebben we een template ontworpen die aan hun eisen voldoet.

Dit hebben we gedaan met een minimalistisch design waar al hun merkelementen in terug komen.

Met het nieuwe template kan iedereen bij Forum Estates professionelere presentaties neerzetten en kost het ook nog eens minder tijd dan voorheen.

Word jij ons volgende succesverhaal?

Ik wil een gratis offerte