Wij zijn de beste cloud-native engineers van Nederland en zoeken altijd naar partners die het beste zijn in hun vakgebied. Omdat Thijs de beste is in het ontwerpen van PowerPoint presentaties, ontstond er al snel een match.
Gustom Remie
CCO

Fullstaq

Fullstaq is een snelgroeiende Cloud-Native IT dienstverlener en helpt zowel start-ups als multinationals met het realiseren van hun Kubernetes ambities.

Het eindresultaat

The Problem

Als je één van de meest innoverende IT-dienstverleners bent van het land, is het cruciaal om een professionele huisstijl te hebben. Na het rebranden van de website wilde Fullstaq hun huisstijl ook doorvoeren in de rest van het bedrijf.

Onderdeel daarvan was de bedrijfspresentatie. Daarvoor waren ze opzoek naar een PowerPoint ontwerper die presentaties ontwerpt die niet de typische ‘PowerPoint look’ hebben.

Daarom kwam Fullstaq bij ons terecht.

The Solution

Voordat we begonnen met het ontwerpen, planden we een online meeting zodat we alle vereisten en verwachtingen goed begrepen.

Pas nadat dit 100% duidelijk was, begonnen we met de ontwerpfase.

Om de typische ‘PowerPoint look’ te vermijden, besloten we om weinig tekst en geavanceerde animaties te gebruiken. Natuurlijk mochten de animaties niet afleidend worden.

Word jij ons volgende succesverhaal?

Ik wil een gratis offerte